jueves, 17 de mayo de 2012

Poc a poc tot al seu lloc...

Han passat uns dies des de l'estrena i les sensacions viscudes poc a poquet es van posant a lloc... no són fàcils els dies posteriors a l'estrena perquè el cos, després de tota la tensió acumulada, et passa factura i t'envaeix un sentiment difícil de desxifrar però, vindria a ser alguna cosa com... satisfacció i pena. Satisfacció de veure que "Solas" ja està aquí, i pena d'haver acabat un procés dur però alhora ple de vida, de papallones constants que et remouen la panxa i et fan sentir especialment viva.
Ahir es va poder veure al programa Auditori de TAC12 (tv local de Tarragona) un petit tast del què és "Solas". Aquí us el deixem per si voleu fer una mirada, aproximadament al minut 13:08.

Il·lustració de Duy Huynh


La pròxima parada d'Una del Montón serà a Santa Coloma de Gramanet aquest dissabte a les 22h en motiu de La Nit dels Museus i del tret de sortida del fantàstic Passatge Insòlit. Aportarem una mica de la nostra dansa a la inauguració. Aquí us deixem un vídeo per aquells que vulgueu fer-vos una idea del Passatge Insòlit. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario